Activiteiten voor jong en oud en een nieuwe tentoonstelling
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
 
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie.
 
Fb   In   Tw   Insta   MARITIEM MUSEUM
$afbeeldingalttekst1

 

Weer of geen weer: in het Maritiem Museum Rotterdam is binnen én buiten van alles te zien en te doen.  
Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen, de Waterbus vaart en je kunt nog op de schepen en kranen in de museumhaven.  

 
Bekijk het hele programma Pijl
 
 
Kleurwedstrijd
$afbeeldingalttekst1
S

Kinderen kunnen tijdens de herfstvakantie meedoen met onze kleurwedstrijd en een hele lekkere prijs winnen: een rondvaart op de Pannenkoekenboot met je familie - onbeperkt pannenkoeken eten!

S
Lees meer Pijl
 
 
 
Nieuwe tentoonstelling: Verankerd?!
$afbeeldingalttekst1
S

Vanaf 13 oktober te zien: de nieuwe tentoonstelling Verankerd?! Tien verhalen van migratie over zee. Een bijzondere co-creatie van het museum samen met tien jonge Rotterdamse makers, die elk hun unieke en vaak ontroerende verhaal op hun manier vertellen. 

S
Ontdek de tentoonstelling Pijl
 
 
Rondleiding aan boord
S

Aan de gastensteiger van het Maritiem Museum Rotterdam ligt t/m 27 oktober klipper ‘Jacob van Berlijn’, bouwjaar 1910. Neem een kijkje aan boord tijdens de rondleiding op dinsdag 17 oktober om 11.00 en 13.00u.

S
Welkom Pijl
Word Vriend
$afbeeldingalttekst1
S

Ga je vaker naar het Maritiem Museum? Alleen, met z'n tweeën of met de (klein)kinderen? Als je Vriend wordt van het museum krijg je mooie voordelen. Met de steun van Vrienden kunnen we onze programmering blijven vernieuwen.

S
Meer informatie Pijl
 
 
Rondvaarten
S

Ontdek de Rotterdamse oude stadshavens van de Leuvehaven tot de Wijnhaven, Oude Haven en het Haringvliet en luister naar de verhalen van de schipper over het Maritiem District. Zolang het weer het toelaat, vaart onze Waterbus. 

S
Vaar mee! Pijl
Lekker borrelen!
$afbeeldingalttekst1
S

Nog op zoek naar een écht speciale locatie voor de kerst/nieuwjaarsborrel dit jaar?

Met het arrangement ‘Havenhappies’ betover je je collega's en relaties met culinair street food van alle tijden -midden in het museum- en ontdek je de historie van havenstad Rotterdam. 

S
Onze arrangementen Pijl
 
 
 
Verzekerd van een plek!
$afbeeldingalttekst1
S

Boek je museumtickets online! Zo ben je altijd verzekerd van een plek in het museum. Rondvaarten met de Waterbus boek je aan de kassa in de entreehal. 

S
Boek je museumtickets Pijl
 
Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity
Openingstijden
Entreeprijzen
Adres & route
Tentoonstellingen
Activiteiten
Onze collectie
Over het museum
Steun ons
Onze partners
De nieuwsbrief van Maritiem Museum wordt op uw verzoek per e-mail naar u verzonden.
Klik hier om u uit te schrijven of om uw gegevens te wijzigen.
Maritiem Museum