Meevaren met stoere stoomslepers | Zomers programma in de museumhaven | Laatste kans: Maritieme Meesterwerken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
 
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie.
 
Fb   In   Tw   Insta   MARITIEM MUSEUM
$afbeeldingalttekst1
 
Hoe ziet jouw maritieme dagje uit er uit?

 

Deze zomer is er veel te doen bij het Maritiem Museum! Hoe zie jij je dagje uit voor je? Ga je het water op met één van onze historische rondvaarten? Of blijf je liever op de vaste wal en verken je de museumhaven, tentoonstellingen of de zomerse activiteiten? Er staat in ieder geval een strandstoel voor je klaar op de kade.

 
Bekijk het programma Pijl
 
 
Aan boord van stoere stoomslepers
$afbeeldingalttekst1
S

Dit was ooit een echt werkpaard in de Rotterdamse haven! In 1950 hielpen Dockyards met het verslepen van grote zeeschepen of nieuwe schepen vanaf de werf. Wil jij eens meevaren met zo'n stoere stoomsleper? Kom dan naar het Dockyard Weekend op 13 en 14 augustus.

S
Ontdek alles Pijl
 
 
Op het dek je groente verbouwen?
S

Een groentetuin aan dek? Het is misschien een beetje een gek gezicht, maar op natuurboot Appa vind je het. Dit gastschip ligt vanaf 5 augustus in onze haven. Het is een tweemaster van een Rotterdamse startup, die sociale en ecologische projecten ontwikkelt op het water.

S
Lees meer Pijl
Maritiem Festival: zwier de zomer uit!
$afbeeldingalttekst1
S

Kun je ook geen genoeg krijgen van de zomer? Zet dan snel 27 augustus t/m 4 september in je agenda: dan zwieren wij namelijk de zomer uit met het Maritiem Festival! Ontdek maritieme ambachten, geniet van muziek op de kade of stap aan boord van gastschepen.

S
Houd 't in de gaten Pijl
 
 
 
Laatste maand: Maritieme Meesterwerken
$afbeeldingalttekst1
S

De unieke tentoonstelling Maritieme Meesterwerken laat de top van onze collectie zien, in combinatie met beroemde kunstwerken van Museum Boijmans Van Beuningen. Nog te bezoeken t/m 4 september.

S
Mis het niet! Pijl
 
 
Gratis toegang met Jeugdvakantiepaspoort
S

Kinderen met een Jeugdvakantiepaspoort kunnen deze zomer een keer gratis ons museum bezoeken. Ook krijgen ze een speurtocht, waarmee ze op zoek kunnen gaan naar dieren en letters in onze museumhaven.

S
Onze tarieven Pijl
Lunch of borrel op een zonovergoten terras
$afbeeldingalttekst1
S

Museumcafé Het Lage Licht is je thuishaven voor een goede kop koffie met versgebakken appeltaart, lekkere lunch of borrel. Het terras met uitzicht op de museumhaven en skyline van de havenstad is open. Je strandstoel staat klaar!

S
Gooi je anker uit Pijl
 
 
Agenda
$afbeeldingalttekst1
 
S

t/m 21 augustus
Vier je zomer!

t/m 28 augustus
Historische rondvaarten

13-14 augustus
Dockyard Weekend

27 aug t/m 4 sept
Maritiem Festival

De hele zomer
Onze smid in actie

De hele zomer
Schepen te gast

De hele zomer
Rondleiding museumhaven

De hele zomer
Rondvaart Maritiem District

 
 
Alle activiteiten Pijl
 
Partner1   Partner1   Partner1  
Partner1   Partner1   Partner1  
Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity   Van Oord Marine ingenuity
Openingstijden
Entreeprijzen
Adres & route
Tentoonstellingen
Activiteiten
Onze collectie
Over het museum
Steun ons
Onze partners
De nieuwsbrief van Maritiem Museum wordt op uw verzoek per e-mail naar u verzonden.
Klik hier om u uit te schrijven of om uw gegevens te wijzigen.
Maritiem Museum